Latest Movie :

Cand incepe Iubiri Secrete Sezonul 7

Iubiri Secrete - Sezonul 7 - Cand incepe noul sezon

Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 45
In aceasta toamna pe ecranele Prima TV de la orele 19:30, vei putea urmari un nou sezon din cea mai ravnita telenovela romaneasca din toate timpurile. Un nou sezon plin de intrigi, secrete si suspans prinde viata in toamna la Prima TV. Povestea continua si situatia devine mai complicata ca niciodata pentru familia Maris.





TAGS:
Iubiri Secrete Sezonul 7 Primul Episod, Iubiri Secrete Sezonul 7 Episodul 1 din Septembrie 2014, Noul Sezon din Iubiri Secrete, Sezonul 7 din Iubiri Secrete, Iubiri Secrete din  Septembrie 2014, Iubiri Secrete Sezonul 7 Cand Incepe, Iubiri Secrete Sezonul 7 Data Lansare, Iubiri Secrete Sezonul Primul Episod Full, Iubiri Secrete Inceput de sezon, Iubiri Secrete Site Oficial.

Iubiri Secrete Sezon 7 Logo

Dragi fani care ne sustineti, in ultimele luni, am primit mii de mesaje de la voi cu intrebarea "Cand incepe Iubiri Secrete Sezonul 7?". Momentan se filmeaza din greu pentru ca sezonul 7 sa fie pe placul tuturor. Din pacate datorita unor factori Media, nu putem divulga inca data exacta in care noul sezon va incepe. Insa doua lucruri sunt sigure: Iubiri Secrete Sezonul 7 va incepe in aceasta toamna la Prima TV si va fi difuzat saptamanal de la ora 19:30 de luni pana vineri. 

Sunt o multime de factori ce determina inceperea sezonului 7. De aceea inca nu putem stabili o data fixa de incepere. Va sugeram sa ramaneti aproape de pagina noastra de facebook, Iubiri Secrete Oficial si sa va abonati la Newsletter-ul nostru (CLICK AICI), deoarece vom incerca sa venim cu o data fixa cat mai curand posibil.
Taberele se recompun, intrigile se complica, dar iubirea ramane singura sansa de supravieţuire. Suspans şi mister, romantism şi actiune, drama si umor – toate acestea se regasesc in noul sezon „Iubiri secrete”, din septembrie, in fiecare saptamana, de luni pana miercuri, la ora 19.30, numai pe ecranele Prima TV!

Sponsor Oficial: Pandera.ro
Intact Media: PrimaTV.ro

 

Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Filme Online Subtitrate, Filme 2015, Seriale Online, Turcesti, Coreene, Seriale Americane - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger